Школа для лідерів,
які прагнуть змін

Дізнайся першим

Останні новини KMBS в реальному часі

Останні події та новини з життя KMBS дізнавайтеся у розділі KMBS Live що знаходиться у верхньому правому куті екрану

Відкрити kmbs live
КОНВОКАЦІЯ 2023: СТАРІ І НОВІ ТРАДИЦІЇ
Головна
/
Новини
/
КОНВОКАЦІЯ 2023: СТАРІ І НОВІ ТРАДИЦІЇ
30.06.2023
КОНВОКАЦІЯ 2023: СТАРІ І НОВІ ТРАДИЦІЇ
59 випускників програм МВА отримали дипломи

28 червня в Києво-Могилянській бізнес-школідень особливий, його з нетерпінням чекає вся спільнота протягом року. Нам цього разу довелося чекати навіть два! Адже в цей день традиційно відбувається Конвокація  вручення дипломів випускникам програм МВА. Минулого року урочистостей не було, тому нині сказати напутнє слово президентові Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергію Квіту, який завітав на свято, довелося не лише цьогорічним випускникам, але й тим, хто отримав дипломи рік тому. Не лише бути успішними в бізнесі побажав президент новим alumni, але й нести цінності Академії.

В абсолютній готовності наших випускників демонструвати новий тип лідерства і рішуче стати до розбудови країни у повоєнний час переконаний декан kmbs Олександр Саврук. «Стратегічні пріоритети на вас»,  підкреслив він.

Вступали до kmbs учасники, які нині завершили навчання, в часи тривожні  у розпал епідемії COVID-2019, завершують в гарячу фазу російсько-української війни. За те, що залишилися з нами у скрутні часи, їм подякував Едуард Мальцев, керівник PresidentsMBA. І запросив повертатися.

Євген Пенцак, керівник MBAF, зазначив, що протягом навчання учасники здобули багато знань, але найголовніше, чому вони навчилися  випромінювати енергію світла. А Олена Жильцова, керівниця Executive MBA побажала випускникам мріяти великим, багато працювати, помилятися і бути добрими.

Конвокація  дуже давня академічна традиція, яка проходить за певними правилами і під час якої відбувається низка важливих ритуалів: випускники і викладачі вбираються в мантії і бонети, перекидування китиць та підкидання бонетів, виконування студентського гімну Gaudeamus. Втім, наше життя  джерело для нових традицій. Нині, збираючись на урочисті події, спільнота kmbs неодмінно вшановує хвилиною мовчання і покладанням квітів до меморіалу усіх тих, хто віддав своє життя за нашу Свободу в російсько-українській війні.

Зовсім новою традицією стало підняття у сквері біля будівлі, в якій розташовується kmbs, трьох стягів  Державного прапора України, прапора Києво-Могилянської академії і прапору Києво-Могилянської бізнес-школи.

Конвокація  це не лише урочистість, але й символ вічного прагнення до знань, розвитку й постійного вдосконалення. Вона є одночасно завершенням навчання, і початком  нового шляху випускників з тим досвідом і знаннями, які вони здобули у школі. Тож, ми бажаємо випускникам нових викликів і звершень. І завжди раді бачити їх у стінах школи!

kmbs live
30.04.2024 в 15:43
Набір на MBA триває! Старт 23 травня ...
30.04.2024 в 15:42
Доказовий маркетинг: модель розвитку бренду | Роман Гавриш ...
02.04.2024 в 12:28
Стартує набір на стипендійну програму kmbs! ...
20.02.2024 в 10:37
Новий подкаст Radio kmbs з нашою adjunct professor Оксаною Щегельською ...
13.02.2024 в 12:29
PMBA-25 group visited the exhibition of works by Hanna Sobachko-Shostak, "Eyes of Flowers" ...
13.02.2024 в 12:20
Новий подкаст Radio kmbs "Як малим та середнім бізнесам переходити в корпоративне управління?" ...
25.11.2023 в 16:30
«Ви маєте детально продумати історію свого бренду і розповісти її. Все, що ви не розкажете, додумают ...
24.11.2023 в 16:37
Від бізнесів, які працюють з кроскультурними командами або виходять на світові ринки, ми часто чуємо ...